Ако някой ден ѝ се наложи да води война, тя със

...
Ако някой ден ѝ се наложи да води война, тя със
Коментари Харесай

Испанската принцеса Леонор се появи във военна униформа

Ако някой ден ѝ се наложи да води война, тя сигурно ще завоюва битката с... хубост. Кой ще може да устои на бъдещата владетелка на Испания!?

Военната униформа освен не можа да засенчи чара на принцеса Леонор - щерка на испанския крал Фелипе VI и една от най-красивите дами в света - Летисия Орта, само че даже акцентира нейната женствена неотстъпчивост.

17-годишната принцеса на Астурия се появи с родителите си на военния церемониал за националния празник на родината си, именуван в страната " Dia de la Hispanidad ".



През август Леонор започна тригодишно военно образование, с цел да се приготви за отговорностите си като бъдещ главнокомандващ. Тя постъпи във Военната академия в Сарагоса.



Тя ще остане в Сарагоса една година, а по-късно ще започне обучение и във военноморско учебно заведение. Обучението й под пагон ще приключи във Военновъздушната академия.
 Когато беше оповестено идното военното образование на принцеса Леонор през март, испанският министър на защитата Маргарита Роблес сподели, че тя е една от многото млади дами, които в този момент се записват във въоръжените сили.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР